skip to Main Content

Hei allle sammen, og spesielt velkommen til alle nye barn og foreldre.

Noen av dere har allerede eldre barn som går/har gått på FFO – men for noen av dere er dette helt nytt.

Dette året har vært vanskelig på mange måter, men aller mest utfordringene knyttet til Covid-19.

Dette slipper vi heller ikke helt unna nå denne høsten. Husk at barn som er forkjølte IKKE skal komme på trening/FFO!!!

Mandagsgruppa, (5. -7. klasse) , Torsdagsgruppa (3.-4-klasse)

GRUPPENE:

Mandagsgruppa trener fra 13.15-15.15. De store ungene må komme seg til hallen på egen hånd. Trening starter 14.00. Dvs At de største ungene fra Håland må ha med seg nistepakke som de spiser på vei bort til hallen. Slik blir det da Dysjaland ikke klarer å legge timeplanen annerledes.

Torsdagsgruppa trener fra 14.00-16.00. Ungene på Håland blir hentet på parkeringsplassen nede ved busstoppen kl 14.00, mens de fra Dysjaland går opp til hallen selv når skolen slutter. Det er folk i hallen fra halv 2 av.

Trening starter 14:40.

Mat: Begge gruppene får vanligvis frukt, juice og skiver og av og til varm mat når de kommer til arenaen, før vi har en fotballøkt. MEN pga COVID-19, må ungene selv ha med seg matpakke og drikkeflaske frem til annen beskjed blir gitt.

Klær: Frist på bestilling av klær er førstkommende fredag 11.
september!! De som fikk klær i fjor får ikke i år. De andre må gå inn og bestille med en gang.
Det er 100 kr i egenandel for klærne. Dette faktureres klubben og vil bli lagt på prisen på høsthalvåret.

http://bestilling.telenorxtra.no/epages/telenorxtra.mobile/?ObjectPath=/Shops/telenorxtra

Erfaringsmessig tar det litt tid fra vi bestiller før vi får klærne, men desto fortere alle bestiller desto fortere får vi de. det er ofte noen som venter til siste dagene, og bestillingene sendes ikke før alle har bestilt.
Klærne skal helst vare i to år, så bestill så de har noe å vokse i.
Vi ber om at alle bruker disse klærne på FFO-dagene. Klærne er fine, og kan godt brukes på skolen, slik at ungene kun trenger ta på leggbeskyttere og sko når de ankommer ffo.

Trenere i år vil som før være Jarl og Vibeke – Vi kan nåes på tlf:
91372137 (Vibeke) og 97094515 (Jarl) dersom det skulle være noe.

Vi har en egen facebookgruppe som heter Havdur Telenor xtra FFO, her legges det ut bilder og info fortløpende, og det er veldig greit dersom dere legger dere til der dere som ennå ikke er medlem av gruppa.

Vi har begynt å bruke spond: Linken til Spond er: https//group.spond.com/MPIOF

Vi setter pris på en mld på messenger, mail eller sms dersom ditt barn er sykt eller av en eller annen grunn ikke kommer på FFO, dette fordi vi bruker mye tid på å planlegge øktene og det er da greit å vite antallet vi blir til økten. Dersom barnet ditt ikke møter til ffo, og vi ikke har hørt noe fra dere vil dere bli kontaktet for å dobbelsjekke at alt er ok.

Oppstart for mandagsgruppa blir 7.september, og torsdagsgruppa 3.september.

Velkommen alle sammmen!! Vi gleder oss!!!