skip to Main Content

Bli med på håndballskole I høstferien (5.- 7. oktober) arrangerer Havdur i samarbeid med Rema 1000 og Norges Håndballforbund, håndballskole i Dysjalandshallen.

I høstferien (5.- 7. oktober) arrangerer Havdur i samarbeid med Rema 1000 og Norges Håndballforbund, håndballskole i Dysjalandshallen.

For første gang arrangerer Havdur håndballskole i høstferien for barn mellom 6 og 12 år (1.-7. klasse). Flere trenere og spillere fra damelaget gleder seg til å være instruktører under håndballskolen.

Dette er REMA 1000 Håndballskolen:
Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna vil bli delt inn i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball. Det vil bli lagt opp til allsidig trening og lek, slik at barna har det gøy. Håndballskolen varer i tre dager fra kl. 09.00 til 15.00. Kr 550. Det vil bli servert lunsj og frukt hver dag, i tillegg til mye håndball moro, en utstyrspakke med egen håndball, t-skjorte, drikkeflaske og diplom.

Grunnet covid-19 er det begrenset antall plasser for påmelding.

Påmelding finner du her: https://klubbsidenhandball.nif.no/form.asp?form=xm…