skip to Main Content

Høstferien 5 – 7 oktober 2020 hadde vi 43 ivrige barn i alderen 6 – 12 år og et flertall med frivillige arrangører som gjennomførte treningsøkter, lunsj og fruktpauser, fordelt på 3 grupper, inndelt etter alder.
Alle deltakere fikk hver sin Hummel håndball og t-skjorte, samt Rema 1000 drikkeflaske som var utrolig stas! Men mest av alt var høydepunktet størst da Johanna Fossum, målvakten fra Sola HK og vår lokale kjendis besøkte alle 3 gruppene med øvelser tilrettelagt på alder, og det ble signaturer på håndballer og treningssko.
Alle 3 dagene hadde opplegg fra kl.09:00-15:00, og det var slitne, men glade håndballspillere som forlot hallen, med mer teknikk og større nettverk, til og med nye venner.
Tusen takk til trenere, oppmenn, foresatte, junior og senior spillere, sponsorer og håndballgruppe for topp innsats.