skip to Main Content

Ballskolen starter opp onsdag 4.januar. Det blir trening hver onsdag kl.16.45-17.45. Nå i oppstarten vil guttene og jentene være sammen, slik at alle får en trygg og god start. Den første tiden vil alle treningene være i Dysjalandhallen. Etter hvert vil vi ta i bruk Stangeland Arena.

Ballskolen har fokus på de to idrettene håndball og fotball, hvor lek med ball står sentralt. Barna må stille i treningsklær og gymsko. Ha med egen drikkeflaske med vann i. Husk å ha navn på flasken. De med langt hår må ha  strikk i håret. Når vi starter opp med treninger i Stangeland Arena er det påbudt med leggbeskyttere. Det er ingen krav om fotballsko.

Innmelding til IL Havdur gjør du på idrettslagets hjemmeside www.havdur.no. Velg fanen Medlem. Ungene må være registrerte medlemmer for å være forsikret under NIF sin barneforsikring.

Vi bruker appen Spond for å organisere trening og dele informasjon. 

Gruppekode jenter: OKRKF    Gruppekode gutter: VZPET

Kontaktperson: Veronica Stangeland     

Mobil: 949 73 930

Sportslig hilsen Benedicte, Charlotte, Elisabeth, Evy, Ida, Jeanette, Kaia, Maryon, Svend, Veronica og Veslemøy.