skip to Main Content

Flaskeinnsamling er en flott måte å samle inn penger på og er en viktig inntekt i Havdur.

Vi ser at det er et stort behov for flere lag å gjøre noen ekstra for lagbyggingsaktiviteter, sosiale tilstelninger, egenandel til reiser på turneringer osv.
Vi ønsker å hjelpe alle lag som har behov for å fylle opp lagkassen sin med det. Flaskeinnsamlingen vi har ved pr i dag ved Havdurhuset overtar nå lagene selv.

Dvs.
1. Alle lag som ønsker å benytte seg av falske innsamling – sender en «søknad» til lederen i gruppen.

2. Dere planlegger og gjennomfører flaskeinnsamlingen selv. ( Sjekk info under Dugnad- slik at vi unngår all «alle» har flaskeinnsamling samtidig) 
3. All inntekt ved flaskeinnsamlingen går til laget ditt. (* må følge retningslinje i vedtekten til Havdur)
4. Dere bestemmer selv om dere vil stå ved Havdurhuset eller om dere vil gå på dørene i byggefeltet, om dere vil samle inn privat i familien osv..
5. Dere kan også søke om flere flaskeinnsamlinger hvis dere ønsker det- Vær kreative og engasjer spillerne. Vi ønsker at barn og unge selv skal være engasjerte i «egne dugnad» når det er anledning til det.
6. Vi har 4 stk flaskeinnsamlings stasjoner til utlån- hvis dere får til en avtale hos evt bedrifter som vil gi dere flasker…

 

NB! Vi har kun en «regel» når det gjelder panting av flasker.
Flaskene skal pantes i butikken- Coop Extra Tjelta- pantelappen/kvitteringen leveres inn i kassen / pengen settes inn på Coopkorte til IL Havdur – Merkes med lag: eks Håndball J2010+ lagleder/navn.
Dugnad skjema/kvitteringer: sendes til daglig_leder@havdur.no
Ta kontakt hvis dere lurer på noe.
Lykke til.
mvh IL Havdur / Linda.