skip to Main Content

Bli med på håndballskole I høstferien 11 – 13. oktober 2021 arrangerer Havdur i samarbeid med Rema 1000 og Norges Håndballforbund, håndballskole i Dysjalandshallen.

I høstferien (11 – 13. oktober) arrangerer Havdur i samarbeid med Rema 1000 og Norges Håndballforbund, håndballskole i Dysjalandshallen.

Vi gjentar i år igjen med 3 dager håndballglede i høstferien for barn mellom 6 og 12 år (1.-7. klasse). Flere trenere og spillere gleder seg til å være instruktører under håndballskolen.
Havdur arrangerte sin første håndballskole 3 dager i høstferien 2020, og det var til vår glede et populært og godt tilbud til barn og ungdom.

Dette er REMA 1000 Håndballskolen:
Håndballskolen er et tilbud til alle, enten du allerede spiller håndball, eller har lyst til å prøve for første gang. Barna vil bli delt inn i grupper etter alder og hvor mye man kan om håndball. Det vil bli lagt opp til allsidig trening og lek, slik at barna har det gøy. Håndballskolen varer i tre dager fra kl. 09.00 til 15.00. Kr 650. Det vil bli servert lunsj og frukt hver dag, i tillegg til mye håndball moro, en utstyrspakke med egen håndball, t-skjorte, drikkeflaske og diplom.

Skjema må benyttes for påmelding: https://klubbsidenhandball.nif.no/form.asp?form=xml/handballskole&initialname=handballskole_arr_id&print=OK&initialvalue=1003