Skip to content
Havdur håndball valgte å gjennomføre en håndballturnering helgen 22-24 april hvor overskuddet gikk til Redd Barna – Ukraina.
Det ble invitert klubber til å delta, og i en travel helg med flere arrangement og konfirmasjoner møtes hele 15 klubber med årsklasser fra 2016 til 2008.

Arrangementet foregikk i Dysjalandshallen, og startet fredag kl.17:00 hvor jenter og gutter spilte kamper frem til 21:00, før de eldste guttene overtok banen og suste på med energi og godt spill frem til 01:30.

Lørdag var dommerne igjen klare kl.10:00 for å dømme for flere lag, og rundt 21:30 ble fløytene lagt bort for kvelden.

Søndag startet kampene kl.09:45 for flere av de yngre lagene, og det var jevnt besøk hele dagen med godt 250 spillere før det ble rundet av kl.20:00 av 2010 kullet. Samtlige spillere fikk utdelt hver sin pokal for innsats.
Det var salg fra kiosk med både slush, kaker og pizza med mer. I tillegg en stasjon hvor en kan kaste ball på bokser for å vinne sjokoladeplater. Lynlodd var så populært at alle lodd ble solgt ut lørdag ettermiddag. Vi fikk utrolig fine premier fra Babyshop, Klingsheim, Extra Tjelta, Stangeland, Westcon, D.Danielsen, Intersport M44, Sola HK, Bring, Havdur og med flere som har bidratt til et populært salg.
Redd Barna, Sola, var godt synlig og hadde en fin stand. De var støtt og stadig innom for å hilse på og heie på alle barna.
Fantastisk innsats av lagledere, spillere og foresatte som ble med på å gjennomføre dette kjekke arrangementet sammen.

Hvorfor valgte vi å gi overskuddet fra turnering til Redd Barna? Etter flere år med restriksjoner og til tider nedstengning av sporten, kan vi nok en gang glede oss over hva idretten betyr for veldig mange, fellesskapet og mestring på og av banen. Vi er heldige, og vi bryr oss. Bryr oss om å kunne hjelpe, om å sende en god pasning til Ukraina, som skal mot mål! Redd Barna spiller på lag, og vi med!